Bun venit!

Bine ai venit in familia SanaFood !

Societatea noastra, Food Consulting Sistem SRL, este cunoscuta pe piata serviciilor de catering din 2007.  Inca de la inceput ne-am orientat catre servicii de catering destinate copiilor.

In prezent livram preparate culinare pentru mai multe  gradinite si after school din sectorul de stat si privat .

Societatea detine licenta de fabricatie pentru toate preparatele culinare, mai putin dulciuri de cofetarie. Personalul angajat formeaza o echipa care se straduieste sa raspunda tuturor solicitarilor venite din partea clientilor, si incearca sa gaseasca solutii culinare adaptate unei alimentatii sanatoase.

O deosebita atentie este acordata materiilor prime folosite la prepararea mancarurilor, in sensul ca folosim numai carne de pasare si carne de vita, fructe si legume proaspete de cea mai buna calitate, iar in perioada iernii folosim numai legume congelate si niciodata conservate. Stabilirea acestei conduite a avut la baza si respectarea cerintelor legislatiei nationale, cu referire la principiile care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii.

Activitatea de productie, in ansamblul ei, este supervizata permanent de conducerea societatii, beneficiind de experienta acumulata in cei peste 30 de ani de activitate in controlul igienei si sigurantei alimentare.

Toate livrarile de preparate culinare sunt insotite de Declaratie de conformitate, prin care societatea isi asuma raspunderea privind calitatea si cantitatea preparatelor realizate in bucataria noastra.

Realizat de Creatie Site Web